ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

 «Αγαπώ τον εαυτό μου, με φροντίζω, πιστεύω σε μένα»

 

Πρόγραμμα Αυτοδιαχείρισης οργανώνει  η Ελληνική Εταιρεία Εμμηνόπαυσης (ΕΛΕΤΕΜ) για τα μέλη της, το οποίο θα  ολοκληρωθεί σε 3 (τρεις)  μήνες, μέσα από 6 (έξι) δίωρες συναντήσεις της ομάδας, καθώς και μία ατομική συνεδρία για την κάθε συμμετέχουσα. Οι συμμετέχουσες θα βοηθηθούν να βάζουν προτεραιότητες στην ζωή τους και να διαχειρίζονται διάφορες καταστάσεις που προκύπτουν βιώνοντας την φάση της εμμηνόπαυσης.

 

Εισηγήτρια των συνεδριών θα είναι  η κα Αγγελική Νικητάκη – Νάτα, Professional  Life Health Coach AC, MSc, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων – Επισκέπτρια Υγείας.

 

Η  πρώτη συνεδρία το προγράμματος, θα πραγματοποιηθεί στις 26 Οκτωβρίου 2022 και ώρες 18:00 – 20:00 στα γραφεία της Ελληνικής Εταιρείας Εμμηνόπαυσης,
Σταδίου 51, Ομόνοια.

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν θα είναι:

  • Τι σημαίνει αγαπώ τον εαυτό μου, με φροντίζω;
  • Πώς μπορώ να εκπληρώσω τα θέλω μου;
  • Πώς διαχειρίζομαι το άγχος, το θυμό και άλλα συναισθήματα;
  • Η δύναμη της συνήθειας, πώς μπορώ να την αλλάξω;

Η καταληκτική ημερομηνία  που μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με email στο info@eletem.org  τα μέλη της ΕΛΕΤΕΜ – γυναίκες που βρίσκονται στην προ και την εμμηνοπαυσιακή φάση της ζωής τους, είναι η 20η Οκτωβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.eletem.org  , στο 211 1828572 και στο 698 4383809.

###

 

Σχετικά με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗΣ (ΕΛΕΤΕΜ)

Η Ελληνική Εταιρεία Εμμηνόπαυσης (ΕΛΕΤΕΜ) είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός, με έδρα την Αθήνα, ιδρύθηκε τον Ιούνιο 2019 και  επιχειρεί με την ίδρυσή του να προάγει θέματα που αφορούν την γυναίκα και την εμμηνόπαυση.

Ο Σύλλογος έχει σκοπό  την ενημέρωση και την πληροφόρηση των μελών της γύρω από ζητήματα για την εμμηνόπαυση και την παροχή συμπαράστασης και βοηθείας σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν συναισθηματικά ή και σωματικά συμπτώματα τα οποία έχουν προκληθεί από την εμμηνόπαυση.

Στόχοι της ΕΛΕΤΕΜ, εκτός από την κοινωνικοποίηση των μελών, την ευαισθητοποίηση αλλά και την ενημέρωση της κοινής γνώμης είναι και η προώθηση και η ανάπτυξη με κάθε μέσον της επιστημονικής έρευνας σχετικά με την εμμηνόπαυση και τα συμπτώματά της.

Τα γραφεία του Συλλόγου είναι Σταδίου 51 στην Αθήνα.

Πληροφορίες: https://www.eletem.org

fb: https://www.facebook.com/ellinikietaireiaemminopausis

Instagram: https://www.instagram.com/eletemofficial

 

 

2/2/03.10.2022

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Alpha Public Relations
τηλ. 210 3645 629,  κα Ρούλα Μητά r.mita@apr.com.gr ή/και κα Καίτη Αντωνοπούλου k.antonopoulou@apr.com.gr