Με χαρά σας ανακοινώνουμε την συνεργασία μας με την ψυχολόγο, ομαδική ψυχοθεραπεύτρια και μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής της Ελληνικής Εταιρείας Εμμηνόπαυσης, Κουσουρή Νικολέττα, καθώς και την έναρξη προγράμματος ψυχοκοινωνικής στήριξης για τις γυναίκες που βρίσκονται στην εμμηνόπαυση και αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Στα πλαίσια, λοιπόν, αυτής της συνεργασίας, ανακοινώνουμε την δημιουργία και έναρξη Ομάδας Ψυχολογικής Υποστήριξης για τα μέλη της ΕΛΕΤΕΜ, με διάρκεια 8 μηνών και σε προσφερόμενο χώρο, ο οποίος βρίσκεται στη Δάφνη Αττικής (Λεωφ. Βουλιαγμένης 214, 2ος όροφος, Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο).

Στόχος της ομάδας θα είναι η κοινωνικοποίηση των μελών, η προσπάθεια διερεύνησης των δυσκολιών που συνοδεύουν τις γυναίκες στην εμμηνόπαυση και η ψυχολογική στήριξη σε περιόδους κρίσης. Η ομάδα θα στηριχθεί στις αρχές της ομαδικής ανάλυσης, η οποία αποτελεί μια μορφή ομαδικής ψυχοθεραπείας που ανήκει στο πεδίο της ψυχοδυναμικής θεωρίας. Χρησιμοποιεί τον ελεύθερο συνειρμό, δηλαδή τα μέλη ενθαρρύνονται να μιλήσουν αυθόρμητα για τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους.

Η ομάδα θα συναντιέται με εβδομαδιαία συχνότητα και θα έχει κόστος 20 ευρώ το μήνα για κάθε μέλος. Θα ξεκινήσει 4/11/2019 και θα ολοκληρωθεί 29/6/2020, με ημέρα συνάντησης την Δευτέρα και ώρα 17.00-18.30. Θα έχει μέγιστο αριθμό μελών τα 8 άτομα και κάθε συνεδρία θα διαρκεί 90 λεπτά. Τα μέλη ενθαρρύνονται να είναι συνεπή στην παρουσία τους και στο χρόνο. Ταυτόχρονα, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν συναντήσεις γνωριμίας με τους ενδιαφερόμενους.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή έως και την Παρασκευή 25/10/2019,  στην κα Κουσουρή Νικολέττα, στα τηλ: 212 1072495, 6948225793, αφού πρώτα εγγραφείτε στην εταιρεία ως μέλη.